Alle produkter

Alle produkter

 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rektangulært Akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rektangulært Akrylspejl

  MIRAC Trafikspejle er fremstillet i Danmark og konstrueret til vores regnfulde og blæsende vejr - derfor yder vi fem års funktionsgaranti på alle udendørsspejle. Trafikspejlene giver trafikanterne et sikkert overblik og forebygger farlige situationer. Udendørsspejlene leveres med færdigmonteret vippebeslag til rør mellem 51-76 mm diameter. Selve spejlet er af acryl og egner sig til de fleste formål og lokaliteter. På udsatte steder med risiko for vandalisme kan vore trafikspejle med spejl fremstillet af Polycarbonat dog anbefales.  
  2,075.00 DKK4,562.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rektangulært Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rektangulært Polycarbonatspejl

  På disse trafikspejle er selve spejlet fremstillet af Polycarbonat, et ekstremt stærkt materiale der er 100% slagfast og brudsikkert. Derfor er MIRAC Trafikspejle af Polycarbonat velegnet til lokaliteter med forhøjet risiko for f.eks. vandalisme. Til langt de fleste opgaver er vore almindelig trafikspejle med spejl af acryl dog helt tilstrækkelige, samtidig med at prisen er lidt lavere. På alle udendørsspejle yder vi fem års funktionsgaranti. Trafikspejlene leveres med fastmonteret rørbeslag til 51-76 mm diam. lige til at skrue op på en stolpe eller vægbeslag.
  2,600.00 DKK4,956.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rundt akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rundt akrylspejl

  I mere en 30 år har vi fremstillet trafikspejle tilpasset det våde og blæsende danske klima; derfor kan vi yde 5 års funktionsgaranti på alle udendørsspejle! De runde trafikspejle er vore mest populære spejle. De røde reflekser påkalder sig trafikanternes opmærksomhed og er derfor velegnet til steder med vanskelige oversigtsforhold og blinde vinkler - det giver større sikkerhed for gående og kørende trafik. Spejlene leveres med påmonteret kraftigt galvaniseret rørbeslag lige til at skrue på et 51-76 mm rør eller vægbeslag. Selve spejlet er fremstillet af akrylglas og egner sig til de fleste lokaliteter.
  2,168.75 DKK3,468.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - uden reflekser - Rektangulært akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – uden reflekser – Rektangulært akrylspejl

  Trafikspejlene uden reflekskant kan anvendes alle steder med vanskelige oversigtsforhold, der kan give anledning til sammenstød mellem f.eks. kørende og gående trafik. Til lokaliteter med meget fremmed trafik anbefales dog trafikspejle med rød/hvid reflekskant.

  Spejlene leveres med forhåndsmonteret kraftigt, galvaniseret rørbeslag (51-76 mm) og er lige til at sætte op. Som på alle vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti på spejlet.
  1,950.00 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - T-panoramaspejle

  0 ud af 5

  Trafikspejl – T-panoramaspejle

  Billedet ved siden af er fra et parkeringshus med uoverskuelige op- og nedkørsler. Det specielt buede spejl gør at man kan se til begge sider på engang, så man kan nøjes med et spejl, der hvor man ellers skulle bruge to spejle.

  T-panoramaspejlet har påmonteret kraftigt galvaniseret rørbeslag til 51-76 mm rørdiameter. Det viste spejl er monteret på vores specielle loftsbeslag.

  Spejlet er kraftigt buet. Derfor er det velegnet til steder med "langsom" trafik. Det kunne f.eks. være på fabriksarealer, parkeringshuse, sommerhusområder, boligområder og lignende steder med lokal trafik.
  2,093.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - AllRound

  0 ud af 5

  Trafikspejl – AllRound

  AllRound spejlene giver et ideelt spejlbillede med stor vidvinkeleffekt. AllRound spejlet kan anvendes alle steder med blinde vinkler og dårlige oversigtsforhold, f.eks. i parkeringsanlæg, lagerhaller og hospitalsgange, hvor der er fare for sammenstød mellem kørende og gående trafik.

  Spejlet kan skrues direkte på væggen gennem de fire huller i kanten. Spejlet kan også fastgøres til f.eks. en lagerreol med plaststrips. Det største AllRound spejl har kun en dybde på ca. 30 cm, så derfor er AllRound perfekt også til snævre forhold, da det ikke "rager" ud i lokalet. Ved montage udendørs skal spejlets kant forsynes med en silikonekant, så der ikke kan komme fugt på bagsiden.
  1,175.00 DKK1,843.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Butiksspejl - Slimline

  0 ud af 5

  Butiksspejl – Slimline

  Slimline spejlet har samme effektivitet som et rundt 60 cm spejl, men fylder mindre i butikken. Med spejlet følger 30 cm vægarm med kugleled samt rawlplugs/skruer.
  1,200.00 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Truckspejle

  0 ud af 5

  Truckspejle

  Fantastisk udsyn bagtil for gaffeltrucks og lignende køretøjer. Desuden leveres disse spejle med 180-graders synsvinkel med et universelt beslag og kugleleje, der er egnet til forskellige typer gaffeltrucks.

  743.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejle - Runde

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejle – Runde

  Disse konvekse spejle er ideelle til butikker, i industrien, på kontorer og hospitalsgange og skoler - kort sagt alle steder med behov for sikkerhed og overvågning! Spejlene leveres komplet med trinløs indstillelig 30 cm vægarm med kugleled - fodpladen er lige til at skrue op på væggen; skruer og rawlplugs medfølger! Som ekstraudstyr kan spejlene leveres med magnetholder til f.eks. stålreoler, eller med en skruetvinge eller rørclips der giver talrige monteringsmuligheder. Ønskes spejlet længere ud fra væggen, kan spejlet leveres med et 10 cm forlængerrør.
  500.00 DKK1,943.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Rektangulære

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Rektangulære

  Spejlet er 40 x 60 cm og passer derfor perfekt ind på steder med begrænset plads i højden. Spejlet leveres med en 30 cm trinløs indstillelig vægarm, der sammen med kugleleddet på bagsiden gør at spejlet er utroligt let at positionere i den ønskede retning. Fodpladen er lige til at skrue op på væggen med de medleverede skruer og rawlplugs. Som ekstratilbehør leveres magnetholder til spejlet, så det er lige til at sætte fast på f.eks. en stålreol. Til spejlet fås også en skruetvinge eller rørclips til 50 mm rør. Er der behov for at få spejlet længere ud fra væggen leveres en 10 cm forlænger.
  1,718.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Butiksspejl - Trekantsspejl - Match serien

  0 ud af 5

  Butiksspejl – Trekantsspejl – Match serien

  Et trekantsspejl passer perfekt på alle lofter eller vægge med en justerbar arm på 30 cm med kugleleje til installering på væggen. De leveres med skruer og rawlplugs.

  Yderligere tilbehør omfatter forlængerstykke, klemme eller rørbeslag.

  793.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Hele panoramakupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Hele panoramakupler

  De fleste kender spejlkupler fra supermarkederne, hvor de hænger over reolerne eller over gangarealerne. På den måde kan de butiksansatte overskue lokalet, også bagved reolerne, og hindre butikstyveri. Det gængse spejl til dette formål er 80 cm. Spejlet ophænges så der er ca. 2,5 m fra gulv til spejlets bund. I industrien, på lagre, på hospitalsgange eller alle steder hvor fire veje krydser hinanden er spejlkupler ideelle til at give udsyn i alle fire retninger, så sammenstød og kostbare ulykker forebygges. Da der ofte køres hurtigt med gaffeltrucks, samtidig med at spejlet er anbragt højt oppe, anbefales størrelse 80 cm som det mindste. De fleste steder vil et 100 cm spejl dog være at foretrække.  
  906.25 DKK2,468.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl- Kvarte spejlkupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl- Kvarte spejlkupler

  Spejlet placeres i et hjørne i forbindelse med et L-kryds. Trafikanterne fra begge sider kan se "om hjørnet". På den måde kan sammenstød og ulykker med kørende og gående trafik undgås. Den mest gængse størrelse er 60 cm, men på meget brede gange anbefales et 80 cm spejl.

  Spejlet fastgøres til loft eller væg med skruer gennem hullerne i flangen.
  375.00 DKK556.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Halve spejlkupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Halve spejlkupler

  Det ideelle spejl til T-kryds på gange og andre indendørslokaliteter. Med denne type spejl kan man se den tværgående færdsel fra en dør- eller portåbning; det giver tryghed og forebygger sammenstød. Spejlet fastgøres til loftet eller væggen med skruer gennem hullerne i kanten.
  793.75 DKK1,562.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Rund - TIGER

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Rund – TIGER

  Den gule og sorte farvekombination giver med det samme skærpet agtpågivenhed! Derfor er TIGER spejlene ideelle til steder med hurtig og lydløs trafik med f.eks. gaffeltrucks, med risiko for alvorlige og kostbare sammenstød mellem kørende og gående trafik!

  Spejlet er forsynet med beslag til rør fra en diameter på 51 til 76 mm; lige til at sætte op!
  1,506.25 DKK1,987.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Rektangulære -TIGER

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Rektangulære -TIGER

  TIGER spejlene med den gule ramme med de sorte brikker fungerer som advarselssignal til trafikanterne, så kostbare sammenstød f.eks. mellem kørende og gående trafik kan undgås.

  Spejlene er påmonteret beslag til rør med en diameter fra 51 - 76 mm.
  500.00 DKK2,656.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Inspektionsspejl

  0 ud af 5

  Inspektionsspejl

  Spejle med en diameter på 30 cm og et håndtag på 96 cm. Disse er lavet af brudsikkert polykarbonat.

  1,056.25 DKK1,118.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Arm til vægmontage

  0 ud af 5

  Arm til vægmontage

  Som navnet angiver, bruges dette til installering på vægge. Brug af armen gør det let at dreje spejlene, da de let kan trækkes ud fra væggen.

  493.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Rørbeslag til loft

  0 ud af 5

  Rørbeslag til loft

  Bedst til lofter i situationer, hvor du har brug for lidt plads mellem væggen og spejlet, såsom i døråbninger.

  681.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Rørstander - galvaniseret

  0 ud af 5

  Rørstander – galvaniseret

  Perfekt til montering i huller i jorden med en dybde på omkring 90 cm. Dette vil sikre at stolpen står solidt fast i jorden.   

  1,162.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Varme i trafikspejle

  0 ud af 5

  Varme i trafikspejle

  Den indbyggede transformer på 40W og 24V er beregnet til at beskytte spejlene mod is og dug om vinteren.

  3,043.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Twin-checkout

  0 ud af 5

  Twin-checkout

  To-i-et spejl med et mindre spejl, der giver fint overblik over kassen ved at vise et spejlbillede over indkøbskurven.

  1,168.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Planspejle af akryl

  0 ud af 5

  Planspejle af akryl

  Vore plane akrylspejle kan ikke splintre. Derfor bruges spejlene f.eks. i fødevareindustrien, hvor selv den mindste glassplint kan gøre, at produkterne skal kasseres. Et andet eksempel på anvendelsesområde er på institutioner, hvor der kan være fare for at klienterne gør skade på sig selv eller andre med skarpe glasskår fra et almindeligt spejl af glas.

  Spejlene kan ridses som al anden plast. Spejlene rengøres med en blød klud og almindelig opvaskemiddel.
  618.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - uden reflekser - Rundt Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – uden reflekser – Rundt Polycarbonatspejl

  Trafikspejlene uden reflekskant kan anvendes alle steder med vanskelige oversigtsforhold, der kan give anledning til sammenstød og ulykker mellem f.eks. kørende og gående trafik. Til lokaliteter med meget fremmed trafik anbefales dog trafikspejle med rød/hvid reflekskant.

  Spejlene leveres med forhåndsmonteret kraftigt, galvaniseret rørbeslag (51-76 mm) og er lige til at sætte op. Som på alle vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti på spejlet.
  993.75 DKK2,206.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rundt Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rundt Polycarbonatspejl

  Selve spejlet er fremstillet af Polycarbonat og anbefales til lokaliteter med større risiko for f.eks. vandalisme, da Polycarbonat er 100% slagfast og brudsikkert.  Ligesom på vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti. De røde reflekser gør det let for trafikanterne at spotte spejlet, så udkørslen eller de blinde vinkler bliver overskuelige og mere sikre. Spejlet leveres med påmonteret galvaniseret rørbeslag, der passer til rør- eller vægbeslag på mellem 51 og 76 mm.  
  2,712.50 DKK4,293.75 DKK inkl. moms.
da_DKDansk
da_DKDansk