Butiksspejle

Overvågningsspejle

 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Butiksspejl - Slimline

  0 ud af 5

  Butiksspejl – Slimline

  Slimline spejlet har samme effektivitet som et rundt 60 cm spejl, men fylder mindre i butikken. Med spejlet følger 30 cm vægarm med kugleled samt rawlplugs/skruer.
  1,200.00 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Butiksspejl - Trekantsspejl - Match serien

  0 ud af 5

  Butiksspejl – Trekantsspejl – Match serien

  Et trekantsspejl passer perfekt på alle lofter eller vægge med en justerbar arm på 30 cm med kugleleje til installering på væggen. De leveres med skruer og rawlplugs.

  Yderligere tilbehør omfatter forlængerstykke, klemme eller rørbeslag.

  793.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Halve spejlkupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Halve spejlkupler

  Det ideelle spejl til T-kryds på gange og andre indendørslokaliteter. Med denne type spejl kan man se den tværgående færdsel fra en dør- eller portåbning; det giver tryghed og forebygger sammenstød. Spejlet fastgøres til loftet eller væggen med skruer gennem hullerne i kanten.
  793.75 DKK1,562.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Hele panoramakupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Hele panoramakupler

  De fleste kender spejlkupler fra supermarkederne, hvor de hænger over reolerne eller over gangarealerne. På den måde kan de butiksansatte overskue lokalet, også bagved reolerne, og hindre butikstyveri. Det gængse spejl til dette formål er 80 cm. Spejlet ophænges så der er ca. 2,5 m fra gulv til spejlets bund. I industrien, på lagre, på hospitalsgange eller alle steder hvor fire veje krydser hinanden er spejlkupler ideelle til at give udsyn i alle fire retninger, så sammenstød og kostbare ulykker forebygges. Da der ofte køres hurtigt med gaffeltrucks, samtidig med at spejlet er anbragt højt oppe, anbefales størrelse 80 cm som det mindste. De fleste steder vil et 100 cm spejl dog være at foretrække.  
  906.25 DKK2,468.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl - Rektangulære

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl – Rektangulære

  Spejlet er 40 x 60 cm og passer derfor perfekt ind på steder med begrænset plads i højden. Spejlet leveres med en 30 cm trinløs indstillelig vægarm, der sammen med kugleleddet på bagsiden gør at spejlet er utroligt let at positionere i den ønskede retning. Fodpladen er lige til at skrue op på væggen med de medleverede skruer og rawlplugs. Som ekstratilbehør leveres magnetholder til spejlet, så det er lige til at sætte fast på f.eks. en stålreol. Til spejlet fås også en skruetvinge eller rørclips til 50 mm rør. Er der behov for at få spejlet længere ud fra væggen leveres en 10 cm forlænger.
  1,718.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejl- Kvarte spejlkupler

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejl- Kvarte spejlkupler

  Spejlet placeres i et hjørne i forbindelse med et L-kryds. Trafikanterne fra begge sider kan se "om hjørnet". På den måde kan sammenstød og ulykker med kørende og gående trafik undgås. Den mest gængse størrelse er 60 cm, men på meget brede gange anbefales et 80 cm spejl.

  Spejlet fastgøres til loft eller væg med skruer gennem hullerne i flangen.
  375.00 DKK556.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Sikkerhedsspejle - Runde

  0 ud af 5

  Sikkerhedsspejle – Runde

  Disse konvekse spejle er ideelle til butikker, i industrien, på kontorer og hospitalsgange og skoler - kort sagt alle steder med behov for sikkerhed og overvågning! Spejlene leveres komplet med trinløs indstillelig 30 cm vægarm med kugleled - fodpladen er lige til at skrue op på væggen; skruer og rawlplugs medfølger! Som ekstraudstyr kan spejlene leveres med magnetholder til f.eks. stålreoler, eller med en skruetvinge eller rørclips der giver talrige monteringsmuligheder. Ønskes spejlet længere ud fra væggen, kan spejlet leveres med et 10 cm forlængerrør.
  500.00 DKK1,943.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Twin-checkout

  0 ud af 5

  Twin-checkout

  To-i-et spejl med et mindre spejl, der giver fint overblik over kassen ved at vise et spejlbillede over indkøbskurven.

  1,168.75 DKK inkl. moms.
da_DKDansk
da_DKDansk