Cases

Sikkerhed er noget vi tager specielt alvorligt. Med de sikkerhedsspejle, vi har installeret i vores varehuse og produktionsanlæg, er sikkerheden garanteret både i Glud og Marstrand. Og selvfølgelig har vi i dag forstærket sikkerhedsforanstaltningerne i Glud og Marstrand i Odense meget, både for kørselspersonalet og for fodgængere. Hemmeligheden er enkel – Der er sikkerhedsspejle installeret på alle de strategiske steder hvor fare kunne opstå. Hvad kunne man ellers forvente sig af sådan en stor (faktisk en af de største) fremstillingsvirksomhed, der handler med metalemballage til fødevareindustrien i Europa?

I betragtning af den travle trafik, der består af gaffeltrucks overalt i anlægget, går Glud & Marstrand aldrig på kompromis med sikkerheden, og dette ses i deres jævnlige konsultationer med fagfolkene hos Trafikspejle.dk A/S for at lære mere om sikkerhed.

Lagerdirektør for G&M, Thomas Barslund, forklarer, at hensigten med sikkerhedsspejle ikke blot er at reducere ulykker blandt trafikanterne, men også at reducere beskadigelse af varer grundet sammenstød.

Ved at inspicere transportruter til varehuse og produktionsområder har Poul Brok-Nielson fra Trafikspejle.dk og Thomas Barslund i samarbejde med virksomhedens sikkerhedsorganisation identificeret visse blinde vinkler, der skal afhjælpes gennem installation af sikkerhedsspejle.

Seneste trends og feedback:
Siden vi installerede sikkerhedsspejle på strategiske steder, har vi set positive ændringer, og vi har blandt andet bemærket en betydelig reduktion i varebeskadigelse og nærulykker. Vores medarbejdere er glade for spejlene og har fundet det let at bruge dem. Tak til Poul og Trafikspejle.dk for dette dejlige samarbejde,” siger Thomas Barslund.

da_DKDansk
da_DKDansk