Trafikspejle

Trafikspejle

 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - AllRound

  0 ud af 5

  Trafikspejl – AllRound

  AllRound spejlene giver et ideelt spejlbillede med stor vidvinkeleffekt. AllRound spejlet kan anvendes alle steder med blinde vinkler og dårlige oversigtsforhold, f.eks. i parkeringsanlæg, lagerhaller og hospitalsgange, hvor der er fare for sammenstød mellem kørende og gående trafik.

  Spejlet kan skrues direkte på væggen gennem de fire huller i kanten. Spejlet kan også fastgøres til f.eks. en lagerreol med plaststrips. Det største AllRound spejl har kun en dybde på ca. 30 cm, så derfor er AllRound perfekt også til snævre forhold, da det ikke "rager" ud i lokalet. Ved montage udendørs skal spejlets kant forsynes med en silikonekant, så der ikke kan komme fugt på bagsiden.
  1,175.00 DKK1,843.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rektangulært Akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rektangulært Akrylspejl

  MIRAC Trafikspejle er fremstillet i Danmark og konstrueret til vores regnfulde og blæsende vejr - derfor yder vi fem års funktionsgaranti på alle udendørsspejle. Trafikspejlene giver trafikanterne et sikkert overblik og forebygger farlige situationer. Udendørsspejlene leveres med færdigmonteret vippebeslag til rør mellem 51-76 mm diameter. Selve spejlet er af acryl og egner sig til de fleste formål og lokaliteter. På udsatte steder med risiko for vandalisme kan vore trafikspejle med spejl fremstillet af Polycarbonat dog anbefales.  
  2,075.00 DKK4,562.50 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rektangulært Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rektangulært Polycarbonatspejl

  På disse trafikspejle er selve spejlet fremstillet af Polycarbonat, et ekstremt stærkt materiale der er 100% slagfast og brudsikkert. Derfor er MIRAC Trafikspejle af Polycarbonat velegnet til lokaliteter med forhøjet risiko for f.eks. vandalisme. Til langt de fleste opgaver er vore almindelig trafikspejle med spejl af acryl dog helt tilstrækkelige, samtidig med at prisen er lidt lavere. På alle udendørsspejle yder vi fem års funktionsgaranti. Trafikspejlene leveres med fastmonteret rørbeslag til 51-76 mm diam. lige til at skrue op på en stolpe eller vægbeslag.
  2,600.00 DKK4,956.25 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rundt akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rundt akrylspejl

  I mere en 30 år har vi fremstillet trafikspejle tilpasset det våde og blæsende danske klima; derfor kan vi yde 5 års funktionsgaranti på alle udendørsspejle! De runde trafikspejle er vore mest populære spejle. De røde reflekser påkalder sig trafikanternes opmærksomhed og er derfor velegnet til steder med vanskelige oversigtsforhold og blinde vinkler - det giver større sikkerhed for gående og kørende trafik. Spejlene leveres med påmonteret kraftigt galvaniseret rørbeslag lige til at skrue på et 51-76 mm rør eller vægbeslag. Selve spejlet er fremstillet af akrylglas og egner sig til de fleste lokaliteter.
  2,168.75 DKK3,468.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - med røde reflekser - Rundt Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – med røde reflekser – Rundt Polycarbonatspejl

  Selve spejlet er fremstillet af Polycarbonat og anbefales til lokaliteter med større risiko for f.eks. vandalisme, da Polycarbonat er 100% slagfast og brudsikkert.  Ligesom på vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti. De røde reflekser gør det let for trafikanterne at spotte spejlet, så udkørslen eller de blinde vinkler bliver overskuelige og mere sikre. Spejlet leveres med påmonteret galvaniseret rørbeslag, der passer til rør- eller vægbeslag på mellem 51 og 76 mm.  
  2,712.50 DKK4,293.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - T-panoramaspejle

  0 ud af 5

  Trafikspejl – T-panoramaspejle

  Billedet ved siden af er fra et parkeringshus med uoverskuelige op- og nedkørsler. Det specielt buede spejl gør at man kan se til begge sider på engang, så man kan nøjes med et spejl, der hvor man ellers skulle bruge to spejle.

  T-panoramaspejlet har påmonteret kraftigt galvaniseret rørbeslag til 51-76 mm rørdiameter. Det viste spejl er monteret på vores specielle loftsbeslag.

  Spejlet er kraftigt buet. Derfor er det velegnet til steder med "langsom" trafik. Det kunne f.eks. være på fabriksarealer, parkeringshuse, sommerhusområder, boligområder og lignende steder med lokal trafik.
  2,093.75 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - uden reflekser - Rektangulært akrylspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – uden reflekser – Rektangulært akrylspejl

  Trafikspejlene uden reflekskant kan anvendes alle steder med vanskelige oversigtsforhold, der kan give anledning til sammenstød mellem f.eks. kørende og gående trafik. Til lokaliteter med meget fremmed trafik anbefales dog trafikspejle med rød/hvid reflekskant.

  Spejlene leveres med forhåndsmonteret kraftigt, galvaniseret rørbeslag (51-76 mm) og er lige til at sætte op. Som på alle vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti på spejlet.
  1,950.00 DKK inkl. moms.
 • Produktet er tilføjet til kurven:

  Trafikspejl - uden reflekser - Rundt Polycarbonatspejl

  0 ud af 5

  Trafikspejl – uden reflekser – Rundt Polycarbonatspejl

  Trafikspejlene uden reflekskant kan anvendes alle steder med vanskelige oversigtsforhold, der kan give anledning til sammenstød og ulykker mellem f.eks. kørende og gående trafik. Til lokaliteter med meget fremmed trafik anbefales dog trafikspejle med rød/hvid reflekskant.

  Spejlene leveres med forhåndsmonteret kraftigt, galvaniseret rørbeslag (51-76 mm) og er lige til at sætte op. Som på alle vore øvrige udendørsspejle yder vi 5 års funktionsgaranti på spejlet.
  993.75 DKK2,206.25 DKK inkl. moms.
da_DKDansk
da_DKDansk